Beste klant,

Op heden verstrengt onze overheid opnieuw de maatregelen n.a.v. COVID-19 maar wij zijn blij u te kunnen melden dat wij OPEN blijven, hetzij onder een aantal voorwaarden. Wij passen de maximale veiligheidsmaatregelen toe waardoor wij nog steeds uw en onze veiligheid kunnen garanderen!

Werkplaats en carrosserie open!

Onze werkplaats blijft open. Enkel de klantenwachtzone is gesloten en wij vragen u dan ook om de tijd bij het brengen en/of afhalen in onze vestiging te beperken. U kan steeds een wandeling maken in de buurt of wij kunnen u indien gewenst vervangend vervoer bezorgen. Na afspraak, kan u in onze werkplaats dus nog steeds terecht voor:

  • Onderhoud
  • Herstelling
  • Bandenwissel
  • Nazicht technische keuring

Heeft u reeds een afspraak? Dan wijzigt er voor u niets! Uw afspraak kan nog steeds doorgaan. Ook voor carrosseriewerk helpen wij u graag verder. Reeds gemaakte afspraken gaan door zoals gepland.

Fysieke showroom gesloten.

Wij moeten de deuren van onze fysieke showroom sluiten maar wij blijven wel bereikbaar! U hoeft uw woning immers niet te verlaten om de wagen van uw dromen te vinden. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreid aanbod.

Afspraak aflevering nieuwe of tweedehandswagen.

Heeft u onlangs een nieuwe wagen aangekocht en is de levering voor binnenkort? Ook dan helpen wij u graag verder! Reeds geplande afspraken voor aflevering blijven behouden.

Heeft u nog geen afspraak? Dan nemen wij spoedig contact met u op. Samen met u, bereiden wij zoveel mogelijk digitaal voor en zorgen voor een verkort en veilig afleverproces. Zo kan u toch nog snel van uw nieuwe wagen genieten!

Blijf op de hoogte.

Wij blijven de situatie nauwgezet opvolgen en houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen via onze facebookpagina of op deze site. 

Wij wensen u en uw familie alvast een goede gezondheid toe en hopen u snel terug te zien in normale omstandigheden!

Met vriendelijke groeten,
Team Declerck